fbpx

Verzenden

Wij voorzien (in België) een gratis verzendservice bij aankopen vanaf €50 . Na het plaatsen van een bestellingen het afronden van de betaling, wordt deze bestelling binnen 1 à 2 werkdagen door ons verstuurd. 

Verzendingen gebeuren via bpost.  De klant draagt het risico van de verzending. Wanneer de bestelling verzonden is zal u een verzendbevestiging ontvangen. Vind je deze niet meteen terug in jouw mailbox? Check dan zeker of hij niet bij de spam is beland. 

Wanneer wordt mijn pakketje geleverd? In de meeste gevallen worden de bestelde producten binnen België de eerstvolgende werkdag na de verzending geleverd. Het kan altijd zijn dat een pakketje vertraging oploopt bij bpost.  Maison belle is hier helaas niet verantwoordelijk voor en hier hebben wij ook geen controle over.

Ben je niet thuis wanneer de postbode het pakketje komt leveren? Dan zal deze een briefje in de brievenbus achterlaten met het bericht waar je jouw pakketje kan gaan afhalen. Je kan zelf ook heel makkelijk je bpost levering voorkeuren aanpassen via deze link https://track.bpost.be/preferences/?language=nl

Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren pakjes bij bpost of nalatigheid van de postbode.

Juweeltjes kunnen aan een tarief van €4,50 verzonden worden. Indien je de juweeltjes combineert met kledij of andere items kunnen deze gratis bijgeleverd worden.

Retourneren

Niet helemaal tevreden met je  online aankoop? Geen probleem!
Mail dan binnen 10 kalenderdagen na ontvangst naar info@maison-belle.be  met de vermelding van jouw ordernummer.

In onze webwinkel hebt u recht op een wettelijke bedenktijd van 14 kalenderdagen om terug te sturen. Er wordt gerekend vanaf de aflevering door Bpost. Items die afgehaald werden of aangekocht via een homeparty/event/afhalingen hebben een bedenktijd van 7 kalenderdagen. Retourneren kan 1 x per bestelling.

Je kan  een retourlabel aanmaken op de website van bpost.

Je kan dit terug sturen (op eigen kost)  naar:

Maison belle 

Bossuitstraat 92/B

8552 Moen

Je kan ook je retour op afspraak terugbrengen. Hiervoor krijg je een tegoedbon van het bedrag en kan je dit terugbrengen tot 7 dagen na het afhalen van je bestelling.  Dit is geldig voor items die gepast konden worden op voorhand.

Voorwaarden retourneren:

  • Ontvangen wij de retour buiten 14 dagen, kunnen wij deze niet accepteren en gaan wij niet over tot terugbetaling. Wij kunnen deze dan terug aan jou bezorgen (na betaling van €5,70 verzendkosten)
  • Items dienen in originele staat (incl tags) te worden geretourneerd
  • Item met make-up vlekken of parfumgeur kunnen wij helaas niet terug aanbieden aan andere klanten.
  • Items aangekocht met een giftcards kunnen nooit geretourneerd worden. Het tegoed komt terug op je code.

 Indien je retour  in orde is wordt het bedrag van de artikelen binnen de 14 kalenderdagen automatisch terugbetaald Dit gaat automatisch via de webshop op het rekeningnummer waarmee je betaalde. We kunnen enkel de uitbetaling doorgeven indien een ingevuld retourformulier bij je retour zit.

Cadeaubonnen, juwelen, mondmaskers of afgeprijsde artikelen op worden niet terug genomen.

Items aangekocht met een cadeaubon of tegoed worden niet terugbetaald maar in vorm van tegoedbon teruggegeven. Alsook items die konden gepast worden (events, homeparty’s, aan huis, …) worden terugbetaald in de vorm van een tegoedbon die telkens 2 maand geldig is.

Er worden geen uitzonderingen gemaakt op de retourdatum. 

Afhalen

Je bestelling kan je kosteloos afhalen in Moen. Dit is enkel op afspraak. Zonder een afspraak geven wij geen bestelling mee, dit om misbruik hiervan te voorkomen. Dit is namelijk op ons privé adres.

Wanneer je kiest voor afhalen kan je ons een berichtje sturen via facebook om je afspraak vast te leggen. Hou er rekening mee dat dit niet zomaar altijd kan. Ik heb nog een andere job hiernaast en zal telkens de beschikbare momenten van die week doorgeven. De afspraak nakomen is daardoor van groot belang.

Retourneren op afspraak is ook mogelijk. Hou er rekening mee dat wij niet altijd zomaar kunnen en de retourtermijn geldig blijft. Wanneer geen gepast moment gevonden wordt,  kan er via bpost teruggestuurd worden.

GARANTIETERMIJN

Maison belle hanteert een garantietermijn van 30 dagen na ontvangst van het item.

Wel zijn er een aantal uitzonderingen waarbij wij geen garantie kunnen geven:

  • Uitzonderlijke slijtage
  • Verkleuring van sieraden 
  • Water- val of stootslijtage
  • Beschadiging door nalatigheid
  • Het niet opvolgen van de wasvoorschriften.

Een vlekje is altijd mogelijk, ook al doen wij ons uiterste best. Indien dit na de 1e wasbeurt niet weg is mag je ons zeker contacteren en kijken we samen voor een gepaste oplossing. Draadjes verkeerd afknippen valt niet onder garantie.

Volg de instructies betreft het wassen en strijken van de items zoveel mogelijk.

Maison belle  is niet aansprakelijk/verantwoordelijk voor de mogelijk problemen met het item na het wassen en/of strijken.

Liefs,

Larissa

Maison belle

Online fashionstore – homeparty’s – events

www.maison-belle.be

Facebook  maisonbelle.be

Instagram maisonbelle_

Btw: 0672.910.672