fbpx

Verzenden 

Wij voorzien (in België) een gratis verzendservice bij aankopen vanaf €50 . Na het plaatsen van een bestellingen het afronden van de betaling, wordt deze bestelling binnen 1 à 2 werkdagen door ons verstuurd.

Verzendingen gebeuren via bpost.  Wanneer de bestelling verzonden is zal u een verzendbevestiging ontvangen. Vind je deze niet meteen terug in jouw mailbox? Check dan zeker of hij niet bij de spam is beland.

Wanneer wordt mijn pakketje geleverd? In de meeste gevallen worden de bestelde producten binnen België de eerstvolgende werkdag na de verzending geleverd. Het kan altijd zijn dat een pakketje vertraging oploopt bij bpost.  Maison belle is hier helaas niet verantwoordelijk voor en hier hebben wij ook geen controle over.

Ben je niet thuis wanneer de postbode het pakketje komt leveren? Dan zal deze een briefje in de brievenbus achterlaten met het bericht waar je jouw pakketje kan gaan afhalen. Je kan zelf ook heel makkelijk je bpost levering voorkeuren aanpassen via deze link https://track.bpost.be/preferences/?language=nl

Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren pakjes bij bpost of nalatigheid van de postbode.

Juweeltjes kunnen aan een tarief van €4,50 verzonden worden. Indien je de juweeltjes combineert met kledij of andere items kunnen deze gratis bijgeleverd worden.

Retourneren

Niet helemaal tevreden met je  online aankoop? Geen probleem!
Mail dan binnen 10 kalenderdagen na ontvangst naar info@maison-belle.be  met de vermelding van jouw ordernummer.

Producten mogen tot 14 dagen na aflevering geretourneerd worden naar onderstaand afhaalpunt van bpost.  Je kan dus een retourlabel aanmaken op de website van bpost.

Je kan dit terug sturen (op eigen kost €4,70)  naar:

Maison belle 

Proxy delhaize (afhaalpunt)

Helkijnstraat 36C 

8553 St-Denijs

Email:  info@maison-belle.be

Voorwaarden retourneren:

 • Items dienen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd te worden
 • Ontvangen wij de retour buiten 14 dagen, kunnen wij deze niet accepteren en gaan wij niet over tot terugbetaling. Wij kunnen deze dan terug aan jou bezorgen (na betaling van €5,70 verzendkosten)
 • Items dienen in originele staat (incl tags) te worden geretourneerd
 • Item met make-up vlekken of parfumgeur worden niet retour genomen
 • Item dienen ongedragen/ongebruikt te worden geretourneerd
 • Items aangekocht met een giftcards kunnen nooit geretourneerd worden

 Indien je retour  in orde is wordt het bedrag van de artikelen binnen de 14 kalenderdagen automatisch terugbetaald Dit gaat automatisch via de webshop op het rekeningnummer waarmee je betaalde.

Cadeaubonnen, juwelen, mondmaskers of afgeprijsde artikelen op worden niet terug genomen.

Items aangekocht met een cadeaubon of tegoed worden niet terugbetaald maar in vorm van tegoedbon teruggegeven. Alsook items die konden gepast worden (events, homeparty’s, aan huis, …) worden terugbetaald in de vorm van een tegoedbon die telkens 2 maand geldig is.

Afhalen

Je bestelling kan je kosteloos afhalen in Moen. Dit is enkel op afspraak. Zonder een afspraak geven wij geen bestelling mee, dit om misbruik hiervan te voorkomen. Dit is namelijk op ons privé adres.

Wanneer je kiest voor afhalen kan je ons een berichtje sturen via facebook om je afspraak vast te leggen. Hou er rekening mee dat dit niet zomaar altijd kan. Ik heb nog een andere job hiernaast en zal telkens de beschikbare momenten van die week doorgeven. De afspraak nakomen is daardoor van groot belang.

GARANTIETERMIJN

Maison belle hanteert een garantietermijn van 30 dagen na ontvangst van het item.

Wel zijn er een aantal uitzonderingen waarbij wij geen garantie kunnen geven:

 • Uitzonderlijke slijtage
 • Verkleuring van sieraden 
 • Water- val of stootslijtage
 • Beschadiging door nalatigheid
 • Het niet opvolgen van de wasvoorschriften.

Een vlekje is altijd mogelijk, ook al doen wij ons uiterste best. Indien dit na de 1e wasbeurt niet weg is mag je ons zeker contacteren en kijken we samen voor een gepaste oplossing. Draadjes verkeerd afknippen valt niet onder garantie.

Volg de instructies betreft het wassen en strijken van de items zoveel mogelijk.

Maison belle  is niet aansprakelijk/verantwoordelijk voor de mogelijk problemen met het item na het wassen en/of strijken.

Indien de producten schade oplopen door de verzending of indien de zending kwijtraakt kan men niet meer rekenen op een compensatie. De klant draagt het risico van de verzending.

Liefs,

Larissa

Maison belle

Online fashionstore – homeparty’s – events

www.maison-belle.be

Facebook  maisonbelle.be

Instagram maisonbelle_

Btw: 0672.910.675